ADMINISTRATIEKANTOOR PEETERS
T 06 - 28 30 39 10 •  info@administratiekantoorpeeters.nl

Accurate financiële informatie

Juist in deze tijd waarin bedrijven op zoek zijn naar kostenbesparing en te allen tijde willen beschikken over accurate financiële informatie, biedt Administratiekantoor Peeters uitkomst met haar dienstverlening. Een persoonlijke benadering en aandacht voor uw individuele wensen staan bij ons centraal. Ongeacht in welke bedrijfstak u werkzaam bent.

 

"Een accurate financiële administratie speelt een cruciale rol in het succes van ieder bedrijf." 

Volledigheid door betrokkenheid
Administratiekantoor Peeters verwerkt uw administratie op afgesproken tijdstippen en stelt aan het einde van het boekjaar uw jaarrekening samen. Voor een goede informatievoorziening en uit het oogpunt van betrokkenheid, zijn wij periodiek aanwezig bij de klant op locatie. Dit resulteert in korte communicatielijnen, waardoor we de rapportages tijdig en volledig kunnen presenteren, onderbouwd met een gedegen analyse van de verschillen tussen het werkelijke resultaat en de begroting. Tevens zijn wij hierdoor in staat problemen tijdig te signaleren, zodat de ondernemer op elk moment kan bijsturen.
 
Wij bieden ondernemers de ruimte zich met ondernemen bezig te houden door de totale administratieve verwerking tot en met de jaarrekening volledig uit handen te nemen en te verzorgen. Maar ook het inrichten en controleren van uw administratie behoort tot de mogelijkheden, waarbij u de boekhouding zelf voor uw rekening neemt.  
 
Ook particulieren kunnen bij ons terecht. Wij helpen u uw privéadministratie in kaart te brengen en verzorgen de belastingaangifte.  
 
Voor complexe fiscale en juridische vraagstukken, schakelen wij ons netwerk in dat bestaat uit professionals.